Hlavná stránka Blog Udalosti a akcie Značka ProfiPower získala slávne ocenenie

Značka ProfiPower získala slávne ocenenie

02. 01. 2023
|
Autodiely ProfiPower. Sila kvality

Hľadáte kvalitné autodiely, ktoré splnia Vaše očakávania? Potrebujete najlepšiu alternatívu k drahým výrobkom?
Zoznámte sa s ponukou náhradných dielov ProfiPower dostupných v obchodoch a veľkoobchodoch s autodielmi po celej SR.

ProfiPower autodiely a príslušenstvo je perfektná voľba pre Vaše vozidlo. Najvyššia kvalita zaistená vďaka podrobnej kontrole a prísnym, európskym normám.                                            Diely ProfiPower sa vyznačujú tromi pre majiteľov vozidiel dôležitými faktormi:
  • bezpečnosťou
  • životnosťou
  • spoľahlivosťou.
V ponuke ProfiPower nájdete okrem iného:
Značka náhradných dielov ProfiPower získala prestížny certifikát "Dobrá značka - kvalita, spoľahlivosť, povesť". Stalo sa tak v rámci 11. ročníka programu "Dobrá značka 2020", ktorého účelom je výber najlepších a najdôveryhodnejších značiek, ktoré sa tešia výbornej povestí v jednotlivých brandžiach. Pomáha tak zákazníkom pri voľbe tej najlepšej značky v danej kategórii, a to na základe prieskumov priamo medzi spotrebiteľmi. Dôvera partnerov, mechanikov a vodičov v náhradné diely značky ProfiPower sa tak zúročila v podobe získania významného ocenenia.



Hodnotitelia sa okrem iného sústredili na pozíciu značky na trhu, na jej marketingové možnosti a na kvalitu, ktorú daný produkt alebo daná služba predstavuje. Prihliadalo sa tiež na dôveru spotrebiteľov, existujúcich aj potenciálnych zákazníkov, na ceny produktov a na distribučné kanály.

Certifikát "Dobrá značka" sa udeľuje na základe výsledkov spotrebiteľských prieskumov, ktoré sa vykonáva metódami CATI, prípadne CAWI. Výskum robia redakcie časopisov "Forum Biznesu" a "Biznes Trendy" - hospodárskych príloh k prestížnym denníkom "Dziennik Gazeta Prawna" a "Rzeczpospolita".

Viac informácií o náhradných dieloch ProfiPower sa dozviete na našich webových stránkach www.mroauto.sk