Hlavná stránka Blog Novinky NOVOL: Svetoví lídri v lakovani a tmelení pre krásne autá

NOVOL: Svetoví lídri v lakovani a tmelení pre krásne autá

08. 08. 2023
|
Kategória Novinky


NOVOL: Líderi v oblasti lakov a tmelov pre automobilový priemysel

Ak ste sa zaoberali automobilovým priemyslom, pravdepodobne ste počuli o spoločnosti NOVOL. S viac ako 30 rokmi skúseností je táto renomovaná firma svetovým lídrom v oblasti výroby lakov, tmelov a ďalších špeciálnych produktov pre opravy a úpravy automobilov.

História spoločnosti NOVOL

NOVOL bol založený v roku 1990 ako malá rodinná firma s vášňou pre automobilový priemysel. Od svojho začiatku sa spoločnosť snažila o inovácie a kvalitu, čo jej umožnilo postupne expandovať a stať sa jedným z popredných dodávateľov lakov a tmelov pre automobilový priemysel na celom svete.

Výrobky a inovácie

NOVOL ponúka širokú škálu produktov určených pre opravy a úpravy vozidiel. Medzi kľúčové výrobky patria:
  1. Laky na nátery: NOVOL vyvinul širokú škálu lakov na nátery s rôznymi vlastnosťami a farbami, ktoré zaručujú vynikajúce krytie a dlhotrvajúci lesk.
  2. Tmely a plnivá: Spoločnosť vyrába rôzne typy tmelov a plnív, ktoré slúžia na vyplňovanie trhlín a nerovností na karosérii vozidiel a zabezpečujú dokonalú prípravu povrchu pre lakovanie.
  3. Prípravky na odstránenie laku: NOVOL ponúka inovatívne prípravky, ktoré pomáhajú ľahko a účinne odstrániť starý lak, čo je kľúčové pre kvalitné renovácie a opravy.
  4. Špeciálne ochranné nátery: Pre špecifické požiadavky a potreby automobilových priemyslov vyvinula NOVOL špeciálne ochranné nátery, ktoré chránia vozidlá pred nepriaznivými vplyvmi prostredia.
Kvalita a certifikácie
NOVOL kladie veľký dôraz na kvalitu svojich produktov a procesov. Všetky produkty prechádzajú prísnymi kontrolami a testami, aby zabezpečili ich bezchybnú funkčnosť a bezpečnosť. Spoločnosť je držiteľom rôznych certifikácií a ocenení, čo svedčí o profesionálnom prístupe k výrobe a záväzku voči zákazníkom.

Zelená filozofia
NOVOL si je vedomý svojej zodpovednosti voči životnému prostrediu a udržateľnému rozvoju. Spoločnosť používa ekologicky šetrné postupy a materiály, ktoré minimalizujú dopad na životné prostredie. Zároveň sa aktívne zapája do rôznych iniciatív a projektov, ktoré podporujú ochranu prírody a udržateľný priemysel.

Záver
NOVOL je globálnym lídrom v oblasti výroby lakov, tmelov a ďalších špeciálnych produktov pre automobilový priemysel. Vďaka svojej dlhoročnej skúsenosti, inováciám a dôrazu na kvalitu si spoločnosť získala dôveru zákazníkov po celom svete. Jej záväzok k udržateľnosti a ochrane životného prostredia ju robí vzorom pre ostatné podniky v odvetví.

Celý sortiment kvalitných lakov, tmelov a ďalších produktov od výrobcu NOVOL nájdete TU.


#NOVOL #AutomobilovýPriemysel #LakyATmelovanie #KvalitaVýroby #InovácieVAutomobilovomPriemysle #Udržateľnosť #OchranaŽivotnéhoProstredia #RenováciaVozidiel #AutomobilovýTrh #KvalitnéVýrobky #ProfesionálnyPrístup #ŠpecializovanéProdukty #ZelenáFilozofia #AutomobilovéDielne #AutomobilovýRemeselník #TechnológieOpráv #Vozidlá