Hlavná stránka Blog Novinky Millers Oils: Inovatívny výrobca mazív s bohatou históriou

Millers Oils: Inovatívny výrobca mazív s bohatou históriou

04. 08. 2023
|
Kategória Novinky


Millers Oils je britský výrobca olejov a mazív s bohatou históriou. Založený bol v roku 1887 v Brighouse, West Yorkshire, a odvtedy si získal pozornosť a rešpekt vo svete automobilového priemyslu.


Firma sa špecializuje na výrobu olejov a mazív pre automobily, motocykle, priemyselné stroje, námorné aplikácie a ďalšie oblasti.
Hlavnými prvkami, ktoré tvoria povesť spoločnosti Millers Oils, sú:


Inovácia:
  • Millers Oils bol vždy na prednom fronte inovácií v oblasti mazív. Spoločnosť sa neustále snaží zlepšovať svoje produkty a vyvíja nové technológie, aby spĺňali najnovšie normy a požiadavky moderného motorizmu.

Kvalita:
  • Millers Oils dbá na kvalitu svojich produktov a starostlivo vyberá najlepšie suroviny a prísady. Všetky oleje a mazivá prechádzajú dôkladnými testami a kontrolami, aby zabezpečovali najvyššie štandardy a ochranu motora.

Skúsenosti:
  • Vďaka svojej dlhej histórii má Millers Oils bohaté skúsenosti s výrobou mazív. Táto skúsenosť umožňuje spoločnosti efektívne reagovať na potreby trhu a ponúkať výrobky, ktoré prinášajú skutočnú hodnotu pre zákazníkov.

Široká škála produktov:
  • Millers Oils ponúka širokú škálu produktov, vrátane motorových olejov, prevodoviek, mazív pre hydraulické systémy, mazív pre motocykle a mnoho ďalších. Táto pestrosť umožňuje spoločnosti pokryť potreby rôznych odvetví a zákazníkov.

Ekologický prístup:
  • Millers Oils kladie dôraz na udržateľnosť a ekológiu. Spoločnosť sa snaží minimalizovať dopady svojej činnosti na životné prostredie a ponúka aj eco-mazivá, ktoré sú šetrné k planéte.
Ponuku Millers Oils nájdete TU.

 

#Millersolej #Kvalitnémazivá #Vysokovýkonnýolej #MotorovýolejMillers #Olejprezávodnávozidlá #Olejprovysokéteploty #SyntetickýolejMillers #Olejprodieselovémotory #MestsképrevádzkovýolejMillers #Olejspomalanouviskozitou #Olejprodlouhévýmennéintervaly #Vysokoaditivovanýolej #Olejproveterányaklasickáutá #Olejprovysokouzátěž #OlejsOchrannoupredopotrebou #Olejpronáročnépodmienky #Olejprozlepšenívýkonu #Ekologickyšetrenýolej #Olejprozlepšeníekonomikypaliva #OlejsVynikajícíochranoumotoru